Sekretesspolicy - Dashlane

Vi byggde Dashlane med uppfattningen om att dina personuppgifter är privata och att de inte borde vara åtkomliga för någon, inte ens för oss. Det här är vad det betyder:

  • Om synkroniseringen är aktiverad på ditt konto så är det enbart dina krypterade uppgifter som överförs till Dashlane för att kunna genomföra synkroniseringen. Dessa synkroniserade och krypterade uppgifter som vi har kan inte länkas direkt till någon användare och delas aldrig. Om du avaktiverar synkronisering så krypteras uppgifterna enbart på din enhet och uppgifterna, som synkroniserades till våra servrar tidigare, förstörs.
  • Inga av de personuppgifter som du anger och lagrar på Dashlane kan läsas av oss, eftersom de är krypterade med AES-256 och krypteringsnyckeln hämtas från ditt huvudlösenord som är helt okänt för oss.

Senast uppdaterad: 22 september 2016