Privacybeleid - Dashlane

We hebben Dashlane opgebouwd vanuit het principe dat uw persoonlijke gegevens privé zijn en dat deze voor niemand anders toegankelijk mogen zijn, zelfs niet voor ons. Dat betekent dus het volgende:

  • Als synchronisatie op uw account staat ingeschakeld, dan worden alleen uw versleutelde gegevens aan Dashlane doorgegeven om de synchronisatie uit te voeren. De gesynchroniseerde en versleutelde gegevens waarover we beschikken, kunnen niet direct aan één bepaalde gebruiker worden gekoppeld en worden nooit gedeeld. Als u synchroniseren uitschakelt, worden uw versleutelde gegevens alleen op uw apparaat opgeslagen en worden de gegevens die eerder met onze servers gesynchroniseerd werden, vernietigd.
  • Elk stukje persoonlijke informatie dat u in Dashlane invoert en opslaat, is voor ons volledig onleesbaar, omdat het versleuteld is met AES-256 en de encryptiesleutel wordt afgeleid van uw masterwachtwoord dat wij niet kennen.

Laatst bijgewerkt: 22 september 2016